Köpeğe çarpmak istemedi sonrasında 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı
Köpeğe çarpmak istemedi sonrasında 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı
Manisa Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda bir kamyon sürücüsü köpeğe çarpmak adına manevra yapınca karşı şeride geçen bir araca arkadan çarptı. Kaza sonrasında 1 kişi hayatın kaybederken 4 kişi de yaralı olarak kurtuldu.
Sol şeride geçtiği söyleniyor
Kaza sabah saatlerinde meydana geldi ve kaza tam olarak İzmir- Ankara karayolu Derbent Mahallesi yakınlarında yaşandı. Münir Çakmak adındaki 58 yaşındaki adam kamyon kullandığı esnada sol şeritte giderken önüne birden köpek çıkınca diğer şeride geçmiş olan 29 yaşındaki Davut Sungur tarafından kullanılan araca arkadan çarpıyor.
Çarpma sonrasında olanlar
Çarpma sonrasında araçta olan 72 yaşındaki Hacer Özyön ölürken otomobil sürücüsü olan Davut Sungur ve 25 yaşındaki eşine ek olarak 1 aylık bebekleri ve 75 yaşında olan Mehmet Özyön yaralandı. Turgutlu devlet hastanesine kaldırıldılar.







FACEBOOK YORUMLAR