Nurlupınarspor kararını verdi

Nurlupınarspor yeni kararını duyurdu.

Nurlupınarspor kararını verdi
04 Mart 2022 - 19:00
Manisa Süper Amatör Lig Play-Off 1.Hafta maçında 1965 Nurlupınarspor, Kula Belediyespor Kulübü ile yapacağı maça çıkma kararı aldı. 1965 Nurlupınarspor, güvenlik gerekçesiyle önce maçan saatinin geriye çekilmesi, ardından maç gününü değişmesi nedeniyle maçlara çıkmama kararı almıştı. 1965 Nurlupınarspor'da mahalle halkı ile yapılan toplantı neticesinde Play Off müsabakalarına katılma kararı alındı. Toplantıya 1965 Nurlupınarspor Kulübü Başkanı Gökhan Düzkaya, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın, Nurlupınar Mahalle Muhtarı Mehmet Akşit, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Halil Özkan, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular katıldı. Başkan Düzkaya, maçlara katılma kararı aldıklarını belirterek, en güzel cevabı futbolcuların sahada oynayarak vereceğini açıkladı. 
 
CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yenal Yıldırım, CHP Şehzadeler Meclis Üyesi Emrah Azboy ve Mert Kösemen ile birlikte 1965 Nurlupınarspor’u ziyaret etti. maç öncesi başarılar dileyerek çiçek takdim etti. 
1965 Nurlupınarspor ile Kula Belediyespor Kulübü arasında oynanacak olan maç 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 15.00’da Salihli İsmail Doğan Erdinç Stadı’nda yapılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum