Islah Çalışmaları denetlendi

Islah Çalışmaları denetlendi
23 Nisan 2017 - 19:42

Manisa’da Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, devam eden ıslah ve temizlik çalışmalarını denetledi.

Çalışmaları yakından takip etmek amacı ile Nurlupınar ve Terminal önünde bulunan dereleri inceledi. Mahalle de 40. Yıldan beri yaşanan su taşkınlarının da önüne geçileceğini söyleyen Genel Müdür vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Çevre koruma ve kontrol Bakanlıklarının çalışmaları ile çevre düzenlemesinin yapıldığını sorunların ortadan kaldırıldığını söyledi. Manisa Şehirler arası Otobüs terminalinin önünden geçen derenin de temizliği yapıldı.

Yaşartorun, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile terminal önünde ki derenin temizlik çalışmalarının başladığını derenin 800 metrelik bölümünün temizlendiğini söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum