Manisa'da kaçak içki yakalandı

Manisa'da kaçak içki yakalandı
05 Ağustos 2017 - 21:06

Manisa’da kaçak içki yakalandı

Manisa Aksihar ilçesinde meydana gelen bu olayda 1 hafta içerisinde birçok operasyon yapıldı. Yapılan tüm operasyonların istatistikleri sonucunda tam 401 adet şişe kaçak içki bulundu. Bu tür içkiler  hem kullananlar için çok tehlikeli hem de ülke ekonomisi için çok zararlı olmaktadır.

Kaçak içkiler tehlikelidir

 Kaçak içkiler birçok kez zehirlenmelere neden olduğu için kaçak içkiler daha uygun fiyatlara satılır ancak hayatı riske atmak gibi bir durum söz konusu olur. Toplamda 1935 litre kaçak içki bulundu. Ayrıca operasyonda sadece kaçak içki değil bunları satan, saklayan ve getiren kişilerde araştırılıyor. Bu konuda 5 kişi gözaltına alındı.

5 kişi yakalandı

Yakalananların haklarında soruşturma başlatıldı. KOM şube ekipleri tarafından gelen operasyon sayısı 1 hafta içersinde çok fazla olup narkotik suçlarla mücadele ve kaçakçılık suçları konusunda büyük başarı elde edildi.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum