Akhisar'ın yeni alt ve üst yapısı
Akhisar’ın yeni alt ve üst yapısı
MANİSA Büyükşehir Belediyesinin Akhisar ilçesinde hazırladığı bir proje en sonunda hayata geçirildi ve hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Bu konuda esnaf ve vatandaşlar da belediyeye teşekkürlerini ilettiler.
8 ayrı yerde çalışmalar devam ediyor
Tahir Ün Caddesi, 2. Nakliye Caddesi ve 2, 3, 5, 8, 11, 17, 18 ile 20 sokaklarda şu anda çalışmalar devam ediyor olup burada döşenen parke taşları Akhisar ilçesinde yaşayanları sevindirdi. Bu konuda çalışmaları beğenen halk Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ilettiler. 8 ayrı noktada devam eden çalışmalar en kısa sürede tamamlanmaya planlandı. Kısa bir zaman içerisinde de açılarak kullanıma açılması planlanıyor.
Manisa gelişmeye devam ediyor
Ayrıca çalışmalar devam ederken de denetlemeler devam ediyor. Belediye aslında sadece bu çalışmayı değil defalarca kez farklı çalışmalar ile şu anda tüm Manisa’yı kalkındırmaya çalışıyor. Manisa turistik açıdan olsun, ekonomik açıdan olsun önemli bir il olunca bu duruma bir dur dendi.







FACEBOOK YORUMLAR