Terletmeyen Çanta Magic Bag

Terletmeyen Çanta Magic Bag
19 Ekim 2017 - 17:44

Başlık sizlere garip gelmiş olabilir ancak bu durum artık Magic Bag ile bir gerçek. Sıcak havalarda dahi kullanacağınız bu sırt çantası özel tasarımı sayesinde sizleri terletmeyecektir. Bunu sağlamasında en büyük etken elbette ki hava alan kolları olmaktadır. Ancak bu çantanın sırları elbette bununla da sınırlı değil. Bunun yanı sıra yağmurlu havalarda adeta bir yağmurluk vazifesi gören magic bag çanta içerisine su geçirmemektedir. Bu sayede içeride yer alan bilgisayar, defter veya kitaplarınız da herhangi bir zarar görmeyecektir.

Gizli Bölmeler

Çantanın dışının son derece etkileyici olmasının yanı sıra içi de aynı etkileyiciliğe sahiptir. Zira içerisinde yer alan ve her bir eşyanıza uygun tasarlanmış olan bölmeler sayesinde en işlevsel bir şekilde eşyalarınızı yerleştirebilmeniz mümkün olmaktadır.

Ayrıca sırt çantasından hırsızlık olayı son derece sık görülen bir husus olduğu için bunu da düşünen çanta tasarımcıları çantanın sırtınıza bakan kısmına gizli bir bölme de yapmışlardır. Bu bölme sayesinde yankesicilerin çabaları da boşa çıkacaktır. Zira siz istemedikten sonrqa hiç kimse bu bölmeye ulaşamayacaktır. Bu da değerli eşyalarınızı saklamak adına son derece önemli bir husustur.

180 Derece Açılan Çanta Ağzı

Çantanın ağzı 180 derece açılabildiği için dilediğiniz eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Ayrıca çantanız içerisinde termos bardak taşımak için dahi özel bir yer tasarlanmıştır. Bu sayede sıcak veya soğuk içeceklerinizi de bu bölmeden dökülmeden taşıyabilirsiniz.  Magic bag sipariş vermek isteyenler 159 liradan ürünü alabilirler.

1 Yıl Garanti

Magic Bag çanta modelleri son derece dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Dolayısıyla da oldukça uzun bir süre kullanımınıza uygundur. Bu özellikle malını hoyrat kullananlar için son derece önem arz etmektedir.

Ayrıca ürünün kalitesine güvenildiğinin bir diğer göstergesi de 1 yıl boyunca kullanıcı garantisinin verilmesidir. Dolayısıyla emin bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. Ayrıca ürünü beğenmediğiniz takdirde geri iade etme şansınızın da bulunduğunu ifade etmek isteriz. Bu sayede her türlü kazançlı çıkan kişi sizler olacaksınız.

Çok Fonksiyonlu Çanta

Yukarıda belirttiğimiz özelliklerin hepsini haiz olan bu çantayı dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Öyle ki bir doğa gezisinde kullanabileceğiniz bu çanta aynı zamanda iş seyahatinizde de sizlere eşlik edebilir. Bunun yanı sıra okula giderken veyahut da işe giderken bu çantayı yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Magic Bag çantası ile kenedinizi daha da güvende hissedecek ve bu sayede kafanızda bulunan ağırlıklardan kurtulacaksınız.

Çok fonksiyonlu olan bu çantaya biran evvel sahip olmak istiyorsanız o halde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. İndirim fırsatlarımızdan faydalanmak için elinizi çabuk tutmanızı sizlere tavsiye etmekteyiz. Birbirinden farklı renk seçenekleri arasından kendinize hitap eden bir model seçebilir ve ardından da siparişinizi verebilirsiniz. Orijinal ürün almak isteyenler http://magicbag-canta.com/ dan yararlanması mümkündür.  İki tane sipariş vermeniz halinde hem kargo ücreti alınmayacak hem de daha indirimli bir şekilde çantalara sahip olmuş olacaksınız. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum