Şehzadeler İlçesinde Şarj İstasyonları
Telefon kullanımı artınca bu cihazlara sağlanacak enerji talebi de artınca güneş enerjisinden faydalanılmaya başlandı. Şehzadeler ilçesi de bir şarj istasyonu açarak halka hizmet vermeye başladı.
Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan bu hizmette yeni bir proje olduğunu söyleyebiliriz ki hatta Manisa ilinde ilk defa yapılan bir projedir. Güneş enerjili şarj istasyonları kuruldu ve halka açık bir şekilde şu anda hizmet vermektedir. İsteyen herkes ihtiyacı olduğu zaman gelip buradan telefonunu şarj edebilecek.
Şehzadeler Belediyesi tarafından ilk defa denenen projede şarj istasyonları bugün itibariyle halkın kullanımına açık hale getirildi. Şehzadeler ilçesinde 7 farklı noktaya yerleştirilen güneş enerjili şarj istasyonlarına ilk günden vatandaşlar büyük ilgi duydu.
Şehzadeler Belediyesi halka yönelik olarak yaptığı bu hizmetler ile halktan olumlu yorumlar almayı başardı ve 7 farklı noktaya kurulan bu istasyondan faydalanmak ise bedava. Özellikle de gençler tarafından çok sık kullanılmaya başlayan bu istasyonlar teknoloji çağında oldukça gerekli bir hizmet. Şimdilik sadece 7 tane ile başlayan belediye daha sonra ilginin çok olması nedeniyle sayıda bir artış yaşatabilir.
Kullanmak isteyenler olursa bu şarj istasyonlarını Beyazfil, Sultan Parkı, Sübyan Mektebi yanı, Bedesten Meydanı, Ulupark havuz, Gençlik Parkı ve Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda bulabilmeniz mümkündür.







FACEBOOK YORUMLAR