Satılık Mobil Beton Santrali İçin Fabo Company

Satılık Mobil Beton Santrali İçin Fabo Company
04 Ekim 2017 - 15:47 - Güncelleme: 04 Ekim 2017 - 16:08

Mobil beton santrali ve mobil konkasör, işletmeler açısından bir çok avantajlar sağladığı için son dönemlerde işletmelerin çoğu mobil ürünlere yönelmektedir. Sabit ürünlerin sahip olduğu tüm özellikleri mobil avantajlarla sunan bu ürünler, nakliyat ve montaj aşamasında da zaman kazandırmaktadır.
Ayrıca üretim sahasının değişmesi halinde ürünler bir yerden başka bir yere sorunsuz olarak taşınabilir. Yıllardır bu alanda hizmet veren firmamız sabit, kompakt ve mobil beton santrali ve konkasör üretimi yaparak ürün yelpazesini sürekli geliştirmektedir.

Mobil beton santrali ve mobil konkasör tesisleri imalatında alanında uzman olan firmamız, madencilik ve inşaat gibi sektörlerde hizmet veren bir çok işletmeye ucuz maliyet ve kaliteli üretim konusunda fayda sağlayacak çalışmalar yapmaktadır. Mobil Beton Santrali ve Mobil Konkasör tesislerinin kurulumu öncesinde arazide yapılan ön araştırma sonucunda, işletmenin en iyi randımanı alacağı ve uzun süreli kullanabileceği nitelikte öneriler sunuyoruz.

İşletmelerin ihtiyacı ve talebi doğrultusunda özel imalat da yapmaktayız. Gerçekleştirdiği başarılı projelerle yurt içinde geniş bir müşteri potansiyeli olan firmamız, yurt dışındaki bir çok ülkeye de ürünlerini ithal ederek sürekli çıtasını yükseltmektedir. 7/24 servis ve zamanında teslimat konularında gereken hassasiyeti gösteriyor ve bu konularda müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlıyoruz.

Mobil beton santrali ve mobil konkasör ürünlerimiz ISO 9002:2010 ve CE kriterleriyle uyumlu olarak tasarlanmakta ve müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Satış öncesi ve satış sonrası müşterilerimize en uygun çözümleri sunarak, projelerini başarılı bir şekilde yürütebilmelerine yardımcı olacak tüm çalışmaları yapıyoruz. Kurulduğu günden beri dürüst hizmet ve hesaplı fiyat prensibiyle hareket eden firmamız, aynı çizgide yoluna devam etmektedir.

İletişim Bilgilerimiz ;

Telefon : 0 (507) 793 2479


Web : https://www.fabocompany.com/tr
Mail : satis@fabo.com.tr

Açık Adres : 29 Ekim Mahallesi 231/1 Sokak No:1 Yazibasi – Torbali / IZMIR / TÜRKİYE


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum