Mahalle sakinleri hurdacıları istemiyor

Mahalle sakinleri hurdacıları istemiyor
02 Mayıs 2017 - 20:19

Manisa da Şehzadeler ilçesin de Turgut Özal Mahallesin de atıkları yakan hurdacılar mahallelilerin tepkisi ile karşılaşıyorlar. Turgut Özal Mahallesi ve Muhtarı İsmet Bakşi, hurdacılar atık hurdaları ateşe verdiklerin de çıkan zehirli gaz mahalleliyi tedirgin ediyor.

Yıllardan beri çöp alanı ile mücadele veren mahalleli şimdi de hurdacılar ile uğraşıyor. Esnaf ile vatandaşlar karşı karşıya geliyorlar. Manisa çöplüğü buradan kaldırıldı, yeni güzel çöp tesisleri yapıldı. Bu alanı tekrar çöp alanına çevirmenin manası yok.

Manisa Çevre ve Şehircilik Müdürü Nurettin Aytekin, yaptığı açıklama da hurdacıların atık yaktıkları ihbarı ile delillerin de sabit olma durumun da ceza uygulanacağını söyledi. Bu insanların fotoğrafının çekilmesi halin de delillerin daha da güçlü olacağını söyleyerek en düşük ceza miktarı 203 TL olacaktır dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum