"Huzurlu Sokaklar" Operasyonu
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sarıgöl Belediyesi Zabıta ekipleri birlikte " Huzurlu Sokaklar "adı verilen operasyonu gerçekleştirerek sokaklarda huzuru sağladılar.
Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sarıgöl Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan bu operasyon tam 16 mahallede yapıldı. Sabah saat 09.00 gibi başatı ve 15.00 gibi bitti. Operasyonda yer alan Üç polis ve üç zabıta ekibiyle içkili mekanlar, hastane bahçesi, piknik alanları, park ve bahçelerde, oto terminali, kahvehaneler ve daha birçok yerde aramalar, incelemeler ve denetlemeler yapıldı.
Araç egzozu artık rahatsız edemeyecek
Tüm bunlara ek olarak da motosiklet sürücüleri son zamanda kurallara uymamaları nedeniyle bu konuda da ekipler kontrol ederek cezalar kestiler. Motor sürücülerinin kask takılıp takmadığı, ehliyetleri, araçların sürücülerine alkol kontrolleri, araç egzozu ile rahatsız eden şahıslar da operasyonda tespit edildi. 2 tane araç sahibine egzozu nedeniyle 301 TL para cezası kesildi.
Operasyondan Herkes Nasibini Aldı
Tamamen sokaklarda denetim yapan ekipler araçlarla hurda toplayanlar, pazarcı esnafları bile denetledi ve bu şekilde halkın sağlığı ile oynayanlar var mı yok mu bunu da öğrenmiş oldular. Denetimler de sadece bugünle kısıtlı kalmayıp artık bu iş düzene bindirilecek.







FACEBOOK YORUMLAR