AK PARTİ'DEN VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANTI

AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı başkanlığında, tüm milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılımıyla video konferans yöntemi ile bir toplantı gerçekleştirildi.

AK PARTİ'DEN VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE TOPLANTI
Editör: Manisa Haber
09 Mayıs 2020 - 09:26
Toplantıya İl Başkanı Salih Hızlı'nın sıra AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, tüm milletvekilleri ve tüm ilçe belediye başkanları katıldı.
Toplantının gündem maddesi koronavirüs nedeniyle yaşananlar ve diğer siyasi gelişmeler oldu.

Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya herkes bulunduğu yerden ve evinden katıldı.
Toplantıda özellikle belediyelerin koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı çalışmalar ele alındı.

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, herkesin kendi bölgesinde vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenmesini, olası problemlere anında müdahale edilmesini ve bu zor günlerin el ele verilerek böylece atlatılacağını ifade etti.
Toplantıda Manisa’daki hastanelerin durumu, koronavirüste son durum, maske satışı, ilçelerdeki son durum ve teşkilatların sorunları ele alındı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum