Ahmetli yollarına da bakım yapılıyor

Ahmetli yollarına da bakım yapılıyor
12 Temmuz 2017 - 17:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi hazırladığı bir proje sonucunda tüm il genelinde bulunan yollar artık kullanılamaz hale gelen yollar ne kadar yol varsa il genelinde hepsi incelenerek  ne yapılması gerekiyorsa tüm bakımlar yapılacak. Yaz mevsimi gelince de bakımların başlanması bir oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulanmaktadır.

Ne kadar hasar varsa tespit edildi

Kış ayından oluşan hasarlar, depremlerden oluşan hasarlar ve bir takım farklı nedenlerden dolayı yollar artık kullanılamaz hale gelince belediye harekete geçti. Hasarlı yollar  sürücüler için çok daha tehlikeli olabiliyor. Özellikle yüksek hızlarda seyahat eden motor kullanıcıları için çok tehlikeli olabiliyor. Bu sorunlar ekiplerin hızlı çalışmaları sonucunda bitti. Ancak henüz sadece belli başlı yerlerde çözüldü.

Ahmetli yolları düzenlendi

 Henüz tam olarak tüm il genelinde değil. İl genelinde çalışmalar devam edecek. En son Ahmetli yollarında bu bozukluklar onarıldı. Genişletilmesi gereken yollar genişletildi. Bu gibi en ince detaylara kadar düşünülerek sorunlar çözüldü.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum