MANİSALI BABADAN ŞOK İDDİA

Manisa'da yaşayan ve geçimini düğün salonlarında müzisyenlik yaparak kazanan İbrahim Coşkuner, 10 yaşındaki kızından haber alamadığını söyledi. Baba Coşuner, kızı Hicret İrdenur Coşkuner’in eski eşinin kaçırdığını iddia etti.

MANİSALI BABADAN ŞOK İDDİA
27 Mayıs 2020 - 12:40

Kızı Hicret’in velayetinin üç aydan beri kendisinde olduğuna işaret eden İbrahim Coşkuner,  “Kızım 10 gündür kayıp. Kızımın öyle veya böyle bir şekilde plan kurarak kızımı emanet ettiğim üvey annemin yanından kaçırmış. Kızım Hicret’in velayeti bende olmasına karşın Jandarma birimleri neden böyle bir yol izlediğini inanın anlamış değilim. Bayram da bir gün öncede Manisa Cumhuriyet Savcılığa giderek Aşağı Çobanisa Jandarma karakol komutanı hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı hakkında suç duyurusunda bulundum. Kızımı kaçıran kadının onu geri getireceğini Bayram süresince bekledim durdum. Ancak böyle bir şey olmayınca bayram bana kabus oldu” şeklinde konuştu.

Coşkuner, "Mahkeme, kızım üç aya geldiğinde velayetini tarafıma verdi. İyi ve örnek anne olmuş olsaydı kızımın velayeti onda olurdu. Ben de mümkün mertebe kızımı ondan uzakta yetiştirdim.Şu anda bildiği kadarı ile hayatını göçebe olarak yaşıyor. Bir gün Menemen Hasanlar köyünde ailesinin yanından. Günlerdir haber alamadığım kızımın hayatından endişe duyuyorum. Kime başvuracağımı şaşırdım.Jandarma birimlerinin takındığı durumda ortada” diyerek dert yandı.

Kızının zorla götürüldüğünü iddia eden baba, “Ben baba olarak annenin kızını görmesinden yana yol izledim. Ancak 10 yıldır kızını görme günleri olmasına rağmen gelip görmek bile istemedi. Şimdi Sancaklı Bozköy’de oturan üvey annem Senem Tosun’u da kandırarak kızımı kaçırmış. 10 Yaşındaki bir kız nasıl karar verebilir ki.  Buradan eski eşime sesleniyorum Ne olursun kızımı geri getir yanlıştan dön. Senin hayatın ona mutluluk vermez” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum