Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor

Türk Kızılay Manisa Şubesi’nde kazanlar ihtiyaç sahibi insanlar için kaynıyor.  Yıl boyunca çeşitli yardımlar yapan Türk Kızılay Manisa Şubesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmuyor. Manisa’nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde Ramazan ayı boyunca 8 bin adet iftar yemeği ulaştırılması hedefleniyor. Kızılay, gönüllüler ile birlikte günlük 250 ihtiyaç sahibine sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor
26 Nisan 2021 - 14:06

Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdürdüklerini belirtti. Keresteci, “Yıl boyunca çeşitli yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ancak Ramazan ayı içerisinde öne çıkan faaliyetlerimizden bir tanesi iftar yemeği dağıtımıdır. Gün içerisinde hazırladığımız iftar yemeklerini personelimiz ve gönüllerimizin desteğiyle her akşam ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunca Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde 8 bin adet iftar yemeğini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.  

Kızılay’ın sadece bağışçıların destekleriyle yardımlarını sürdürdüğünü ifade eden Keresteci, “Bu vesileyle oluşturduğumuz hedeflerimiz, planlarımız bağışçılarımızın bizlere ilettiği rakamlar üzerinden yaptığımız çalışmalardır. Bağış rakamlarımız artarsa bizim de sahada ihtiyaç sahibi hanelere ulaşma sayımız artacaktır. Bu nedenle zekat, fitre bağışlarını kabul ettiğimizi ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum