ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI AKGEDİK TOKİ'DE

Manisa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yunusemre Belediyesi’nin projelerini çok beğendi. Bakan Kurum, TOKİ ortaklığıyla yürütülen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Proje alanını da gezdi.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI AKGEDİK TOKİ'DE
08 Haziran 2020 - 20:30

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’daydı. Bakanlığın kente yapacağı projelerin müjdesini veren Bakan Kurum, Yunusemre Belediyesi’nin prestij projelerinden Yunus Emre Kültür Park’ı gezdi, TOKİ ortaklığıyla yürütülen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Proje alanında incelemede bulundu. Bakan Kurum’a ziyaretlerde yardımcıları M. Emin Birpınar,  Fatma Varank, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bakanlık bürokratları ve Manisa protokolü eşlik etti.

 

YUNUS EMRE KÜLTÜR PARKI ÇOK BEĞENDİ

 

Manisa ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yunus Emre Kültür Park’ı gezen Bakan Murat Kurum proje hakkında Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’den bilgi aldı. Yunusemre Belediyesi olarak örnek gösterilen projelere imza attıklarını kaydeden Başkan Çerçi, bu projeleri kentin ihtiyacını ön görerek planladıklarını söyledi. Bu anlamda kentsel dönüşüm konusunda 6 yıllık yoğun bir çalışma sonrası önemli bir mesafe kat ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Çerçi, Mutlu ve Lalapaşa Mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanı’nı bilgilendirdi. Başkan Çerçi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Bakan Murat Kurum, hayata geçirilen projelerin hayranlık uyandırdığını, diğer belediyelere örnek teşkil  belirtti, Başkan Mehmet Çerçi ve ekibini kutladı.

 

BAKAN KURUM AKGEDİK YUNUSKENT’İ GEZDİ

 

Yunus Emre Kültür Park’ın ardından Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ ortaklığıyla yürüttüğü 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesinde tamamlanma aşamasında olan 1500 konutluk 2. etabı gezen Bakan Kurum ve beraberindekiler, proje hakkında bilgi aldı. Örnek daire ve camide incelemede bulunan Bakan Kurum, projenin Manisa’ya hayırlı olmasını diledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum