Engelliler için konut
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa’da Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyarete gittiği üyeleri ile beraber bir araya geldiler.
Engellilerin de bu sıkıntılarını bildiklerini kayıt etmiş ve Başkan Çerçi, bu sorunları azaltabilmek için çalıştıklarını açıkladı. Çerçi, engelli olan bir aileye güzel bir haber vermiştir. 5500 konutluk Toplu Konutunun Projesin de 2. Etapta da onlara kontenjan da yapacaklarını söyledi.
Engellilerimizin başvuru sayılarının üzerine inşallah herkesi ev sahibi edeceğiz. Sonucu çıkan bloğunun engellilerimize yapacağız. Engellilerimizin de engel grupları için yaşamlarını daha da kolaylaştırabilmek amacı ile inşa yapacağız. Anlaşılan sayıya göre başvurunun olması durumun da ise engellilerimizin kendi içlerin de kura çekip ev sahibi edeceğiz” diye açıkladı. manisa