Sokak köpeğine işkence yapanlar yakalandı

Sokak köpeğine işkence yapanlar yakalandı
25 Mayıs 2017 - 21:21

Manisa Yunusemre ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda yanlarında bulunan pitbull cinsi bir köpekle bir sokak köpeğine saldırarak sokak köpeğine işkence yaptılar. İşkence yapanların peşine düşen polis hemen harekere geçti ve kamera kayıtlarından 3 şahsı yakaladı ve 2 tanesi gözaltına alındı.  İlk önce yanlarında ki köpekle saldırtıp sonrasında kovaladıktan sonra tekmeleyip sokak köpeğini bıçakladılar. 19  Mayıs günü yaşanan olay bir anda sosyal medya üzerinden çok tepki toplayınca olaya jandarma da müdahil oldu ve araştırmaları polisle birlikte yaptılar.  

2 tanesi yakalandı

Aranan 3 şahıs en sonunda bulundu ve gözaltına alınan kişi sayısı 2 oldu çünkü belirlenen adreslerde bir şahıs yoktu ancak diğer 2 şahıs oradaydı. O.G (19) ve K.A. (19) adındaki şahıslar operasyon sonrasında yakalandı ancak adresi belirlenen 3.şahıs ise o adreste olmayınca hala aranıyor. B.A. adındaki şahıs hakkında arama başlatıldı.

Sokak köpeğinin tedavisi tamamlandı

Oldukça çok hırpalanan sokak köpeği bunca işkenceye rağmen hayatta kalmayı başardı ve hekimi olan Engin Bahçeci tarafından geçici olarak bakımevinde tedaviye alındı ve durumunun da iyi olduğu açıklandı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum