PAZARCILAR ODASINDAN PERŞEMBE PAZARI AÇIKLAMASI

Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener, başkan adaylarına seslenerek, kapalı pazar yeri istedi.

PAZARCILAR ODASINDAN PERŞEMBE PAZARI AÇIKLAMASI
15 Şubat 2019 - 11:45 - Güncelleme: 18 Şubat 2019 - 16:06

Manisa'da Eski Garaj Yeni Proje'nin maddi yetersizliklerden dolayı durdurulmasının ardından bin araçlık otopark ve pazar yeri olmasına karar verildi.

Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halim Şener'den açıklama geldi. Şener, “Bazı haberlerde bizim sözümüz olmayan sözler çarpıtılıyor. Eski garaj projesinin ipttal olmasıyla birlikte, eski yere dönmek için bizim de talebimiz vardı. Büyükşehir ve Şehzadeler Belediye Başkanlarımız, sağ olsunlar bize yardımcı oldular. Pazarın, eski garajın içine teşınmasıyla ilgili açıklamaları yaptılar. Bu da bizim için sevindiricidir. Tabii yaşadığımız bu hava koşullarında, özellikle 6-7 haftadır Perşembe günleri yağışlı havanın pazarcı esnafımızı ne duruma düşürdüğünü, hiper, süper marketler önünde, açık alanlarda o esnafımın çektiği eziyeti biizmle 24 saat yaşayan birileri gelmeli, görmelidir. Bunu da sağ olsun basın ve kamuoyunun gündeme taşımasıyla, Manisa'da belediye başkanlarımız da olumlu adımları attılar. Biz bütün seçilmişlere saygı duyuyoruz. Hepsinden beklentimiz var. ağır koşullarda hizmet veren pazarcı esnafımızın en iyi şekilde hizmet kalitesini arttırabilmesi için 1 Nisan itibariyle seçildikten sonra tekrar burada en önemli projelerinin kapalı pazar yerleri ve otoparklar olması gerektiğini sadece biz söylemiyoruz, Manisa halkımız, tüm esnaf teşkilatımız söylüyor ve gerçekler de bunlar. Manisa'ya her türlü hizmeti yapanların arkasında olduk, yanında da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum