MASKİ 18 su deposunu sağlıklı hale getirdi

MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen 18 tane su deposu sağlıklı bir hale getirilerek tekrardan kullanıma açıldı.

MASKİ 18 su deposunu sağlıklı hale getirdi
24 Mayıs 2017 - 20:19

18 tanesi onarıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü ekiplerince Gölmarmara merkez ve mahallelerinde 18 tane su deposu onarım istiyordu ve bu depolara onarım yapılarak hem daha sağlıklı hale getirildi hem de daha sağlıklı hale getirildi. 

Çalışmalar tamalandı

İl genelinde yapılan bu çalışmalar MASKİ tarafından yapılmaktadır. İçme suyu deposunda bakım yapılması gereken yerler belirleniyor ve kısa süre içerisinde de onarımları yapılarak vatandaşın kullanımına sunuluyor. Gölmarmara ilçesinde de onarım yapılması gereken ne kadar su deposu varsa tespit edilip onarımları yapıldı. 4 adet  ilçe merkezinde onarıldı diğer yerler ise köyden mahalleye dönüşen yerlerdi. Toplamda 18 tane yapıldı. MASKİ son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile vatandaştan olumlu tepkiler alıyor ve yıllardır yapılması beklenen işleri son zamanlarda hızla tamamlayarak tüm çalışmaları sadece bir ilçede değil il genelinde yaparak tüm ilde olan su ile ilgili problemleri çözüyor.

190 tane onarıldı

Gölmarmara ilçesinde de vatandaşa temiz su ulaşmıyorken artık temiz su sorunu kalmadı ve vatandaşlar kaliteli temiz su almaya başladı. 190 tane su deposu onarımı yapıldu MASKİ kurulduğu günden bu yana. MASKİ vatandaşların içlerini ferah tutmasını çalışmalarına tam gazla devam edip ellerinden gelen her şeyi yapacağını açıkladı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum