Gördes yollarına bakım yapıldı

Gördes yollarına bakım yapıldı
10 Temmuz 2017 - 19:26

Gördes yollarına bakım yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından uygulanması istenen çalışmalar başladı. Gördes’e bağlı Dikilitaş, Kayacık, Köseler, Doğanpınar, Güneşli, Benlieli ve Pınarbaşı Mahallelerinde yol bakım çalışmaları yapılması istendi ve çalışmalar hemen hızlı bir şekilde başladı.

Yatırımlar artıyor

Son zamanlarda oldukça çok yatırım yapmaya başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa ilini güneş gibi parlatmaya başladı. İl genelinde yapılan bu yenilikler sayesinde Manisa ili gelişiyor diyebiliriz. Çalışmalara hızla devam eden ekipler sıcak asfalt ve satıh çalışmalarını yaparken bazı yolların durumu hala iyi olup sadece bakım yapılması gerekince o yollara da gecikmeden bakım yapılmaya başlandı.

Kısa zamanda açılacak

 Onarım ve bakım çalışmaları yapılan yollarda vatandaşların daha rahat kullanabileceği hale getirildi. Özellikle çukur oluşan yollar araçlara hasar verip sürücülerinin araçlarını kontrol edememesine neden olması nedeniyle özenle burada çalışmalar yapıldı.  Hazırlanan programa uygun olarak hareket eden ekipler kısa zaman içerisinde çalışmaları tamamlayarak yolu kullanıma açacak. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum