ESNAFTAN YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Karaköy esnafının ve bölgede yaşayan vatandaşların isteğine duyarsız kalmayan Yunusemre Belediyesi, Karaköy Pazar Yerinin zemininde yaptığı çalışmayı tamamladı. Salı günü başlayan ve hafta sonu bitirilen, sekteye uğramadan bu hafta da kurulan Karaköy Pazar Yerindeki düzenleme hem vatandaşları hem de pazarcıları memnun etti.

ESNAFTAN YUNUSEMRE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR
23 Ekim 2018 - 11:04

Pazartesi günleri kurulan Karaköy Semt Pazarı sonrası Arnavut kaldırımı taşlar ve yarılan betonun arasında biriken pislikler nedeniyle ortaya çıkan kötü koku ve görüntüyü ortadan kaldırmak amacıyla harekete geçen Yunusemre Belediyesi, alandaki asfalt yapım çalışmalarını tamamladı. Pazar yeri çevresinde yapılan düzenleme pazarcıları da, esnafı da memnun etti.  Düzenlemenin ardından kurulan ilk pazarda esnaf ve pazarcılar Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bülent Kaplan: “Taş döşeli halinde çok pis koku yayılıyordu. Halkımız rahatsız oluyordu. Şu an asfalt olduğu için hem halkımız hem de esnafımız rahat ediyor. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ederim.”

Turan Mirzaoğulları: “Bizim ve halkımız için çok temiz bir çalışma oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.”

Melik Yılmaz: “Eskiden kokudan duramıyorduk. Şu an asfalt oldu, bu şekilde çok iyi oldu. Bu hizmette emeği olanlardan Allah razı olsun”

İsmail Arı: “Başkan Mehmet Çerçi on numara bir insan. Yapılan asfalt çalışması çok iyi. Temizlik anlamında da çok iyi. Belediye çalışıyor. Tebrik ederiz.”

Musa Akkaya: “Asfalt çalışmasından dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye çok teşekkür ederiz.”

Gökmen Çambel: “Eskiden pazar arabaları takılıyordu. Şimdi rahatlıkla alışveriş yapabiliyorlar. Bu şekilde daha güzel oldu.”

Kenan Durmuş: “Biz pazarcılar için güzel oldu. Eskiden zemin yamuktu, sergimiz güzel durmuyordu. Şimdi bu sorun giderildi. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum