Daha 3 saatlik bebeği poşete sarıp bıraktılar

Manisa Kula ilçesinde yaşanan bu iğrenç olayda daha 3 saat önce doğmuş olan bir bebek poşete sarılıp sokağa bırakıldı.

Daha 3 saatlik bebeği poşete sarıp bıraktılar
11 Mayıs 2017 - 20:43

Manisa Kula ilçesinde poşete atılarak sokakta bulunan bebek henüz yeni doğmuş  doğumundan sonra sadece 3 saat geçmiş olmasına rağmen bu kadar savunmasız bir haldeki bir bebeği poşete sarıp bırakan ailesi şu anda aranıyor. 

Bugün saat 18.00  gibi yaşanan bu olayda 4 Eylül Mahallesinde 237. Sokak üzerinde Emrah Topdemir adındaki şahıs çalıştığı yerin hemen arka tarafında park alanı vardı ve aracına doğru giden Emrah oraya bırakılan poşeti gördü ve poşete baktığı zaman içerisinde bir erkek bebek olduğunu gördü. Görür görmez polis ve sağlık ekiplerini arayan Emrah ekipler gelene kadar bebeğe baktı ve bebeğin durumu her geçen dakika daha da kötüye gidiyordu. Bebeğin sağlık durumu iyice kötü olunca bebeği kendisi Kula Devlet Hastanesine götürerek burada hemen yetkililere ulaştırdı. 

Sadece 3  saatlik

Hastane çalışanları tarafıdnan verilen bilgiye göre getirilen bebek henüz daha 3 saatlik bir bebek olup herhangi bir problem yaşamaması için elinden geleni yapan ekipler bebek için ellerinden geleni yaptılar. Kısa süre sonra da ilk müdahalesi tamamlanan bebek hemen Salihli Devlet Hastanesine gönderildi. Sağlık durumu şu anda oldukça iyi olan bebek için bu bebeği öylece poşete sarıp bırakanları bulmak için polisler kamera kayıtları olsun, görgü tanıkları olsun araştırmaların başladı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum